KONYA / SELÇUKLU - Şehit İbrahim Betin Anaokulu

Ock

Anasınıfı A şubesi öğrencileri Remziye Özdemirkan rehberliğinde Yeni Nesil Şehir Kütüphanesinde eğlenceli vakit geçirdi.

Ock

Ara

Anaokulu E şubesinde "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı.

Ara

Ülkemizde yaşanan şiddet olaylarının artması sebebiyle bu konuda farkındalık çalışmalarına devam edilmesi ve toplum bilincinin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda pek çok kurum ve kuruluş tarafından ortaklaşa yürütülen Kadına Şiddetle Mücadele Projesi kapsamında ki farkındalık çalışmalarına dair dokümanları siz değerli velilerimizin erişimine sunuyoruz.

Kas

Şehit İbrahim Betin Anaokulu E Şubesi 10 Kasım haftasında uygulanan etkinliklerle Mustafa Kemal Atatürk minnet ve saygıyla anıldı.

Kas

29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası dolayısı ile Kızılay Yardım kuruluşunun amacı ve görevleri üzerine bilgi edindik, eğitici videolarımızı izledik ardından yaşayarak öğrenme modelini hedef alarak öğrencilerimizle “Kızılay” Dramamızı gerçekleştirdik.
Öğrenme sürecimiz boyunca oldukça keyifli zaman geçirdik.

Kas

Anaokulu C şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı eğlenceli bir şekilde kutladı.

Ekm

Selçuklu Şehit İbrahim Betin Anaokulu A Şubesi Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını uçurtma şenliği ile coşkuyla kutladı.

Şehit İbrahim Betin anaokulu A şubesi öğretmeni Remziye ÖZDEMİRKAN ögrenci ve velileriyle birlikte, Sille Seyir Tepesinde ,uçurtmalar gibi özgür ve hür Cumhuriyet ile  nice 100 yıllara ulaşmak temennisinde bulundu. Öğrenci ve veliler uçurtmalarına gökyüzünde uçurarak coşkuyla Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladılar.