KONYA / SELÇUKLU - Şehit İbrahim Betin Anaokulu

Ekm

Selçuklu Şehit İbrahim Betin Anaokulu A Şubesi Cumhuriyet Bayramının 100. Yılını uçurtma şenliği ile coşkuyla kutladı.

Şehit İbrahim Betin anaokulu A şubesi öğretmeni Remziye ÖZDEMİRKAN ögrenci ve velileriyle birlikte, Sille Seyir Tepesinde ,uçurtmalar gibi özgür ve hür Cumhuriyet ile  nice 100 yıllara ulaşmak temennisinde bulundu. Öğrenci ve veliler uçurtmalarına gökyüzünde uçurarak coşkuyla Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladılar.

Ekm

Eyl

Kanka KARAMEL, anaokuluna yeni başlayan öğrencilerimizin sınıflarını tek tek ziyaret etti. Hoş geldiniz ziyaretinden sonra birlikte eğlendiler.

Eyl

Haz

Şehit İbrahim Betin Anaokulu 2022-2023 eğitim-öğretim yılının mezuniyet coşkusunu yaşadı. Minik mezunlar program boyunca gösterileriyle misafirlere keyif dolu dakikalar yaşattı ve büyük alkış topladı.